Korenie na vyprážané kuracie mäso. Prečo sa bez neho zaobídete?

Korenie na vyprážané kuracie mäso

Hádajte! Myslíte si, že by vyprážané kuracie mäso v strúhanke mohlo dobre chutiť aj bez použitia koreniacej zmesi? Samozrejme, že áno! Ak použijete marinádu a obaľovaciu zmes značky Holly Powder, pripravíte s nimi ideálne chrumkavé a voňavé mäso bez použitia ďalšieho korenia. Siahnite po hotovom riešení, ušetrite a predávajte jedlá z kuracieho mäsa, s nimi rozšírite skupinu svojich verných zákazníkov.

Hotové koreniace zmesi na kuracie mäso

Na trhu nájdete bohatú ponuku korenia na vyprážané kuracie mäso. Na výber budete mať koreniace zmesi z rôznych surovín, od jemných chutí cez ostrá korenie až po orientálne chute a vône. Hotové koreniace zmesi zložené zo sušených bylín, napríklad tymiánu, majoránky, oregana, petržlenovej vňate, rímskej rasce, cesnaku a soli, dodajú mäsu jemnú chuť. Naopak tie s obsahom ostrej červenej papriky, korenia a chilli dajú jedlu ostrosť a zvýraznia jeho chuť. Koreniace zmesi určite zvyšujú chuťovú hodnotu jedla. Otázkou je iba to, či ich naozaj musíte kupovať? Nebolo by výhodnejšie si uľahčiť prácu a použiť hotovú marinádu?

Korenie na kuracie mäso nepotrebujete

Ak vyskúšate výrobky značky Holly Powder, nemusíte už používať žiadne dodatočné korenie, byliny alebo iné prísady. Na prípravu chutného, voňavého a zároveň chrumkavého kuracieho mäsa v americkom štýle vám budú zásluhou výrobcom starostlivo vyvinuté receptúry stačiť len tieto dva výrobky.

Obaľovacia zmes na kura

Marináda – zdroj chuti

V ponuke Holly Powder nájdete dva druhy marinád – pikantnú a jemnú. S nimi bez problémov pripravíte kuracie mäso v oboch týchto verziách. Jemná marináda sa výborne osvedčí na naloženie mäsa, z ktorého vzniknú jedlá pre detské menu a zákazníkov, ktorí dávajú prednosť jemnej chuti. Naloženie kuracieho mäsa do hotovej marinády má množstvo výhod. Ušetríte čas a peniaze, pretože nemusíte sami vymýšľať a pripravovať marinádu. Nestratíte čas nepodarenými experimentmi. Úspech, ktorým je dokonale šťavnaté a chutné mäso, máte zaručený. Ak vyskúšate hotové riešenie, môžete mať istotu, že zakaždým získate rovnako kvalitné jedlo. A nemusíte pritom premýšľať, čím by ste mali kuracie mäso okoreniť, aby bolo voňavé a chutné. Holly Powder to už urobilo za vás.

Prečo sa oplatí mať hotovú obaľovaciu zmes?

Pokiaľ máme mäso naložené do marinády, potom ho treba obaliť. Pýtate sa, v čom? Najlepšie v hotovej profesionálnej obaľovacej zmesi určenej pre reštaurácie, podniky rýchleho občerstvenia a bistra s ponukou vyprážaných jedál. Obaľovacia zmes na kuracie mäso Holly Powder je univerzálna a môžete ju použiť na kuracie mäso v pikantnej aj jemnej verzii a tiež na obaľovanie rýb. Môžete to urobiť preto, že je chuťovo neutrálna a hodí sa na každý druh mäsa. Použitie hotovej profesionálnej obaľovacej zmesi predstavuje komfortné riešenie, ktoré vám uľahčí a zrýchli prácu, zaistí očakávaný výsledok a povedie k tomu, že nugety, krídelká alebo rybie prsty v strúhanke budú vždy chutne vyzerať a výborne chutiť.

Príprava vynikajúceho kuracieho mäsa v strúhanke je taká jednoduchá!

Vyprážanie kurčaťa, ktorého mäso bude šťavnaté, chuťovo plné, voňavé a bude mať chrumkavú a zlatistú strúhanku, je veľmi jednoduché, ak pritom siahnete po osvedčenom riešení. Marináda a obaľovacia zmes Holly Powder sa výborne osvedčí v každej gastro prevádzke, v reštauráciách i baroch rýchleho občerstvenia. Užívanie hotových profesionálnych zmesí je jednoduché a pohodlné. Zvláštne korenie na kuracie mäso nebudete potrebovať.

Redakcia

Redakcia

Kolektív redaktorov magazínu E-ZISK.SK pripravuje aktuálne články zo sveta financií a podnikania. Pokiaľ by ste mali záujem prispieť do magazínu vašim článkom alebo s nami spolupracovať, kontaktujte redakciu.